lauantai 28. tammikuuta 2012

Pakkasessa Pöytyällä

Tänään suuntasin auton kohti Pöytyää, jonne hieman omavaltaisesti kutsuin itseni Mian luo treenaamaan. Ettei vain olisi viikonloppua ilman suunniteltua ohjelmaa! :P Sopimus kuului siis niin, että Mia järjesti tänään treenit (ja mahtavat treenit järjestikin, KIITOS!) ja huomenna on minun vuoroni. Mukaan touhukkaaseen viikonloppuumme saimme tänään houkuteltua Maijan, Marjan (Roisto&Jesper) ja Rean pienen Neepun kanssa. Mikkokin oli tuomassa väriä akkavaltaan ja toimi iloksemme vieläpä paparazzina dokumentoiden päivän treenejä. Papu pääsi tekemään hakua, joka onnistui kyllä olosuhteet huomioiden mielestäni mukavasti. Pakkasesta johtuen nenän käyttö ei ollut ihan yhtä hyvää, kuin yleensä mutta huolimatta tassuihin paakkuuntuvasta lumesta, ei into ihan helpolla loppunut. Palautuksissa vaan tulee niitä kaaria edelleen, eikä palautus ole selvästi ensimmäinen ajatus damin löytämisen jälkeen... Että huomenna on edessä taas palautustreeniä! Ohjauksissa yllätin Pavun kertaalleen ohjaamalla sen uralta umpihankeen ja siinä piti hieman kyseenalaistaa käskyä mutta kolmas kerta toden sanoi ja se Oikea dami saatiin talteen... Kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen pikkukettuun! Ja oli myös aivan mahtava nähdä taas Diivan ja Roiston työskentelyä! Pikku-Neepu kasvatti taas sitä pentukuumetta... Ja Diivalle yritän nyt suunnitella jotain mukavaa ohjaustreeniä huomiselle... Mutta tässä vielä todistusaineistoa, KIITOS MIKKO!!! (kuvien copyright Mikko Ahti)

Pikkukettu palauttaa. On muuten perinyt isänsä katseen...

 
'Kirsu hankeen!' totesi Papu, kun ei muuten lumen alta damia löytänyt.

Ihana nähdä, ettei koiranikaan näytä aina niin fiksulta valokuvissa. Minä kun en näytä melkein koskaan!

Kuinka voi 3-vuotias koira näyttää edelleen ihan pennulta? Suloinen Roisto tekee HIENOA työtä!

Ja jälleen hieman sikariotetta... Mutta keskitytään mielummin muuten hienoon palautukseen, jooko?


Roisto lentää!

...ja LENTÄÄ! On se lennokas tapaus!

Pieni Diiva palauttamassa ojan yli hakualueelta.

Ja pieni Diiva palauttaa LUJAA!

Myös Ossi 8v pääsi töihin. Ja oli niin onnellinen, että! Mutta on se kumma, miten rakkaalta papparaiselta on niin vaikea vaatia käskyjen tottelemista... Ja kuinka kummassa se sitten ottaakaan niitä omia vapauksia! Esimerkiksi 'onko?' on meillä selvästi noutokäsky... :P

Myös Jesper 11v pääsi näyttämään taitonsa ja nauttimaan kauniista pakkaspäivästä mahtavassa seurassa. Kiitos Mia, Marja, Maija, Rea ja Mikko! Huomenna uudestaan... Tervetuloa!