maanantai 7. toukokuuta 2012

Viikon aloitus tokoilulla

Viikonloppu meni varsin rennosti mökkeillessä. Enkä edes treenannut! Vaikka pitkiä metsälenkkejä tuli kyllä tehtyä ja koirat olivat pihalla päivät lähes kokonaan...

Mutta tänään otettiin sitten paluu treenailun pariin yhdessä Katjan ja Samun kanssa tokoilun merkeissä. Työvuorojeni vuoksi viikon ohjattu toko-treeni jää välistä ja viikottainen toko-annos piti toki saada! Aloitimme ja lopetimme treenit paikalla makuuseen, välissä tuli kerrattua sivulle tuloa (miten sen oikean paikan löytyminen voikin olla vaikeaa?!?), seuraamista (vaikeampaa minulle kuin koiralle...), liikkeestä maahanmenoa (onnistui, jes!), liikkestä seisomista (ensi yrittämällä tippui maahan, seuraava onnistui! Vierelle paluu meni taas vähän huonommin eli pieni väistäminen alkuun.) ja luoksetuloa (mun pitäisi NIIN päättää, haluanko Pavun eteen vai suoraa sivulle...). Aika kului kuin siivillä ja hauskaa oli! Ehkä onnistun jossain välissä keräämään hieman kisainnostustakin... KIITOS SEURASTA KATJA! :)

Samalla sain kotiin tuomisiksi yksilöpakattuja harmaatakkeja, jotka matkasivat viileään kotiinsa odottamaan seuraavia treenejä. Yksi tosin pääsi hetkeksi osallistumaan pitotreeneihin. Yritän vahvistaa Pavulla pitämistä yhtenä osana vahvistetaan palautusta -operaatiota. Kun tämäkin sujui hyvin, voi nyt hyvillä mielin heittäytyä sohvalle ja alkaa orientoitua taas seuraavaan päivään. Tosin tuskin tässä kauaa pysyy hereillä, kun lattianrajasta kuuluu tasainen tuhina kahdesta suunnasta... ;)