tiistai 3. elokuuta 2010

Treenivieraita Inkoosta

Tänään oli oikein mukavaa seuraa kanssamme treenaamassa, kun Marja-Liisa ajeli seuraksemme suloisen Rasan kanssa. Teimme oikein mukavan treenin pellolla, joka yhdisteli lähihakua, linjaa ja markkeerauksia mukavin pikku jipoin. Ja hauskinta oli toki joka välin täyttävä mukava jutustelu!

Treenit avattuna:

-ensin täytimme koiren kanssa lähihakualueeksi aikalailla keskellä peltoa olevan saarekkeen minidameilla, jonka jälkeen veimme pellon reunalle yhden katajan juurelle ohjausdamit.

-ensimmäinen lähetyspaikka sijaitsi niin, että saimme suoran kulman lähihakulinjan ja linjalähetyksen välille. Tästä sitten vähitellen peruutimme taaksepäin niin, että kulma lähihaun ja linjan välillä pieneni. Lähetimme koiria vuorotellen lähihakuun ja linjalle vuorotellen myös koiria.

-kun molemmat paikat olivat tyhjiä, täytimme ohjauspaikan koirien kanssa ja lähdimme pienelle lenkille ja uittamaan koirat (pellolla nyt kuitenkin oli aika lämmin...)

-takaisin tultuamme asetuimme eri puolille lähihakuna toiminutta saareketta. Heitimme sitten toistemme koirille markkeerauksia, jotka koira siis joutui hakemaan ylittäen hajustetun saarekkeen. Taitavia olivat koirat! Ja aina markkeerausten välissä linja tuttuun paikkaan toi haastetta treeniin.

Kaiken kaikkiaan siis oikein mukava treeni ja olen kyllä tyytyväinen pikku äijään!

Kiitos Marja-Liisa treeniseurasta! :)