lauantai 6. helmikuuta 2010

Pentutreffit

Ajelin eilen mökille, sillä tänän oli tiedossa vallan mainiota ohjelmaa: pentutreffit! Sari&Ruuti, Maija&Diiva ja Marja&Roisto ajelivat mökillemme treenailemaan ja meillä olikin oikein ohjatut treenit. Kouluttajana toimi Annina Nurmikivi (kennel Redadict). Tunnit vierähtivät nopeasti, kun pureuduimme asioista tärkeimpiin eli niihin perusasioihin. Paljon palatuksesta, murunen maltista ja kourallinen koiran koulutuksen perusteista. Neuvot olivat hyödyllisiä ja tulevat varmasti käyttöön ainakin meillä! 

Mukana oli myös harmaatakki, jos toinenkin ja Diiva, Roisto ja Papu pääsivät hieman myös riistan makuun (onneksi vain kuvannollisesti... ;D ). Ruuti joutui Sarin kanssa suuntaamaan hieman aikaisemmin kotiin tuoreimman laumanlisäyksen luo (onnittelut Joulupäivän pienestä ihmeestä!). Loppuohjelmaan kuului myös maltin harjoittelu starttarilla ammutun laukauksen toimiessa häiriönä. 

Lopuksi vielä pikku pyrähdys umpihankijuoksua ja nyt nurkassa nukkuu kerälle käpertynyt pieni punaturkki... Pian uudestaan, eikö? Tässä hieman kuvia tältä päivältä:

Valmiina töihin: Maija&Diiva

Viehkeä Diiva

Sari&Ruuti

Ruuti

Ruuti

Ruutin kaunis kontakti

Komea Roisto

Herra Papua ei hanki haittaa!

Todiste, että Papukin palauttaa joskus nätisti... ;)

Ja lopuksi vielä poika ja tyttärenpoika lähettävät valtaisat synttärionnittelut 11-vuotiaalle Rillalle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti