keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Sisarusten jälleennäkeminen

On jännittävää, kuinka elämä kuljettaa. Kuusi ja puoli vuotta sitten Ossi matkusti Ninan kyydissä Tampereelle, mistä me kävimme pienen punaturkkimme hakemassa. Samalla kyydillä pieni Sora matkusti Tampereelle omaan perheeseensä. Pari vuotta myöhemmin näin Tampere KV:ssa vilauksen jo aikuisen koiran mittoihin kasvaneesta Sorasta. Siinä tohinassa Sora ehti silmieni alta kadota, ennen kuin ehdimme sanaakaan vaihtaa. Ja sitten viime viikolla eläinkaupassa törmäsimme Soran omistajan kanssa. Nykyään sisko asuu vain muutamien korttelien päässä veljestään! Ja tänään sisarukset pääsivät yhdessä lenkille... :)

Tämän päivän suuri ohjelmanumero oli ihana puolitoistatuntinen Sipoon koirametsässä, missä sisarukset pääsivät painelemaan hankien keskellä. Remuaminen taisi kyllä jäädä enemmän kakaroitten vastuulle... Papu leikitti parhaansa mukaan pientä Tirriä, joka on vain muutaman kuukauden Papua nuorempi. Kyllä Ossi ja Sora muutaman spurtin ottivat, mutta pääosin sisarukset tyytyivät kulkemaan nenänsä perässä ja putsaamaan tassuja. Oli hauska jutella ja vaihtaa kuulumisia! Paljon on sisaruksissa samaa kuuleman perusteella, mutta myös eroja löytyy. Sorassa oli ulkonäöllisesti paljon samaa kuin äippä Rillassa, mutta myös samat tummat kajaalit oli vedetty silmien ympärille, kuin minun pienellä rokkarillani. Kerrassaan hauska lenkki ja toivottavasti päästään uusimaan pian! :)

Vähän vähemmän positiivisempi juttu lenkiltä oli havainto, kuinka Pavun kohdalla tottis on taas jäänyt aivan retuperälle. Kun viime treenien jälkeen tuli olo, että palaamme vain palautusten pariin, niin nyt vajotaan aina vain alemmas: luoksetuloon. Hmph, perusteet kunniaan! Samalla hautaan haaveet Pirkan Dameista (ja Mäntän Talvinomesta, joka olisi muutenkin ollut aikataulullisesti käytännössä mahdoton). Me palaamme perusteisiin. Ja kisakauden suurin tavoitekin on asetettu. Tähtäämme syksyn BH-kokeisiin ja tokon alokasluokkaan. Siinä nyt se on sanottu. Ja sitten treenataan!

Niin ja melkein unohtui! Tässä muutama kuva tämän päivän lenkiltä:

Suloinen Sora

Jadored'sit rivissä: Papu, Ossi ja Sora

ja tää täti lähtee nyt menemään! :D

Sora 6v.

Papu putsaa tassujaan lenkin päätteeksi eli on hetken paikallaan... ;)

Sitten alkaa kotimatka! Vierekkäin Sora, Papu, Ossi ja Tirri

P.S. Roisto oli tänään terveystutkimuksissa, lonkkien, kyynärien tai polvien ei pitäisi koiraa vaivata tulevaisuudessakaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti