keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Arjen vietävänä

Arki on pitänyt emännän kiireisenä, joten pitkille lenkeille keväthangilla ei ole ollut oikein aikaa. Pari viikkoa sitten seikkailimme hiihtolomaa viettäen Marjan ja poikien luo, jonne Papu jäi hoitoon vajaaksi viikoksi emännän lähtiessä Tahkolle laskettelemaan. Ennen kuin jätin Pavun hoitoon, pääsimme nauttimaan Päivikin ja poikien vieraanvaraisuudesta treenien merkeissä. Samalla reissulla näin suunnattoman suloisen pikku kunkun eli Simban Katin liittyessä seuraan. Treenit ja erityisesti niiden purkaminen hyvässä seurassa olivat oikein antoisat!

Hiihtolomaviikon jälkeen arki iski ja lujaa, joten pojilla tosiaan on ollut hieman tylsempää. Maanantait ja keskiviikot ovat tosin Pavulle omistettuja toko-treenien merkeissä, mutta muuten elämme hiljaiseloa ja keittiötreenikautta. Tämä tosin on tarpeenkin, kun tavoitteena on vankan pohjan luominen.

Vankan pohjan merkitystä tuli alleviivattua myös viime viikonloppuna, kun lähdin kuuntelemaan ruotsalaista oppia Valkeakoskelle. Paljon tuli mietittävää ja illalla ei tarvinnut unta odotella! Papu oli mukana reissussa, mutta Ossi nautti vapaaviikonlopusta ystäväni Kirsin (ja lagotto Ellin) luona. Kiitos avusta Kirsi!
Oli ihana nähdä taas tuttuja pitkästä aikaa ja tietoa tuli nautittua melkein ähkyyn asti. Kouluttaja oli erittäin asiantunteva ja neuvot tulevat kyllä varmasti käyttöön. SUURI KIITOS VIELÄ TÄTÄKIN KAUTTA Anna&Ville, Annina&Jani, Jenni&Henkka ja erityisesti Katja&Anssi! Ilman viimeisiä en olisi kyllä selvinnyt työväsymykseltäni paikanpäälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti